Sündmuste kalender - 19-10-2017


Eesti Vabariik 100
Georg Lurich
Sündmuste kalender
E T K N R L P
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
Tänased üritused
*Jõulumaa Rakke lasteaias
Nädala eelinfo
50. nädal
49. nädal
Ametlikud teated
*Väike-Maarja Vallavalitsus läheb üle e-arvetele
*Rahandusministeeriumi info haldusreformi jätkumise kohta
*Infot rongi- ja bussiliikluse sõidugraafikute kohta
*Teade ruumi väljaüürimisest
Infoleht
Infolehtede arhiiv
Kasutajatele
Kasutajanimi:

Parool:

Pea mind meeles
Unustasid parooli?
Registreeru kasutajaks
Sotsiaalmeedia
Facebook
Koostööpartnerid

19-10-2017

19-10-2017 toimuvad üritused

-üritus-:Seriaalivaba õhtu, 1. etapp
-aeg-:19.10.2017
-lisainfo-:Liikumissarja „Seriaalivaba õhtu“ 1. etapp
19. oktoobril kell 18.00-19.00 on Ebavere tervisespordikeskuses avatud liikumissarja "Seriaalivaba õhtu" 3. hooaja 1. etapi start.

Juhend

Kavas jooks ja kepikõnd.
DISANTSID:
• Koolieelikud. Start kell 18.00, pikkus 300 m
• T/P-10, T/P12. Start kell 18.05, pikkus 1,5 km (väike Kaamel)
• T/P14, T/P16, T/P18, N, N35, N50+ Start alates 18.10, pikkus 2,5 km (triatloni rada)
• M, M 35, M50+ 3,5 km (triatloni rada+ väike Kaamel)
• Harrastajad. Distants vabalt valitav, 1-3,5 km

Osalustasu etapil: täiskasvanud 2 eurot, noored ja õpilased 1 euro, TP-10 vanuseklassis ja koolieelikutel osalustasu ei ole.

Registreerimine e-postile spordikeskus@v-maarja.ee või enne starti kohapeal.
Pärast võistlust pesemisvõimalus Ebavere tervisespordikeskuses -1 euro.

Korraldajad: RK Ebavere Suusaklubi, Väike-Maarja Valla Rahvaspordiklubi
Info: 518 4071 või spordikeskus@v-maarja.ee

19-10-2017 lisatud uudised

-uudis-:Detailplaneeringu algatamise teade
-lisatud-:19.10.2017, 09:01
-sisu-:Väike-Maarja Vallavalitsuse 18.10.2017 korraldusega nr 561 algatati detailplaneeringu koostamine Väike-Maarja vallas Ebavere külas asuvate Parginurga (katastritunnus 92601:001:0349), Kaarma tee (katastritunnus 92601:001:0256) ja Töökoja tee (katastritunnus 92702:004:0241) katastriüksuste maa-alal, kogupinnaga ligikaudu 0,85 ha.
Detailplaneeringu koostamise eesmärk on Parginurga katastriüksusele metalli töötlemise tootmishoonete rajamine.

-uudis-:Avanes KÜSKi arenguhüppe taotlusvoor
-lisatud-:19.10.2017, 09:14
-sisu-:KÜSKi arenguhüppe taotlusvooru INFOPÄEV ja MINIKOOLITUS toimub 30. oktoobril 2017 Rakveres Aqva Hotel&Spa seminariruumis Rooma II (Parkali 4 kõrval).

Infopäeva minikoolitus keskendub ühingu eesmärkide saavutamisele ning arenguvajaduste hindamisele. Koolitus haakub hästi ka eeltööga, mis on vajalik teha selleks, et taotleda KÜSKilt arenguhüppe voorust toetust.

Päevakava
13.00 vooru tingimuste tutvustus
13.50 Viru Instituut - hea näide varasemalt arenguhüppe toetuse saanult
14.15 maakondliku arenduskeskuse vabaühendustele suunatud teenuste tutvustus
14.30 suhtluspaus
14.45 – 17.00 koolitus ühingu eesmärkidest ja arenguvajadusest. Koolitaja Marleen Pedjasaar EMSL

Infopäeval osalemise tagab eelnev registreerimine SIIN.

Täpsemad tingimused ja info arenguhüppe taotlusvooruks: http://kysk.ee/ah18

http://arenduskeskus.ee/kuski-arenguhuppe-taotlusvoor/  

-uudis-:Toiduvalmistamise konkurss „SOOME 100“
-lisatud-:19.10.2017, 09:41
-sisu-:MTÜ PAIK ja OÜ Freezedry kutsuvad osalema Pandivere piirkonna toidu konkursil, millega tähistame Soome 100 aastapäeva.

Soovime välja selgitada piirkondliku toidu, mida võiks pakkuda Soome turule külmkuivatatuna.
Oma toote soovime suunata suvilates viibijatele(mökki), et neil oleks võimalik kerge vaevaga valmistada eine vabas looduses.

Konkursile võivad esitada oma tooted Pandivere piirkonna
• kõik kokandusest huvitatud isikud,
• organisatsioonid,
• ettevõtted,
• tunnustatud köögid,
• koolisööklad.

Kindlasti soovime näha kohaliku tooraine kasutamist, meie maitsete tutvustamist soomlastele.

Konkursi idee on leida toidud, mis võiksid soomlastele meeldida. Konkursile võib esitada nii suppe, praade kui magustoitusid. Suppide ja praadide liigituseks on: köögiviljasupid, püreesupid, kalasupid, lihasupid. Praadidel vormiroad, makaronist toidud, riisitoidud, kartulist toidud jne. Oluline on et valmistoitu saaks kiirkülmutada.

Konkursis osalemiseks on vajalik kindlasti kalkuleerida toidule hind, välja on vaja tuua retsepti komponendid ja toorainete hinnad. Ära tuleb märkida, kas toit sisaldab laktoosi või gluteeni. 

Kogus, mis tuleb saata Simuna kiirkülmutus ettevõttesse on: suppidel 3,5 kg ja prael 4 kg.
Valmistoitu ei pea ise Simunasse viima, ühendust tuleb võtta Anne Põldmaaga telefonil 5197 2262.

Valmistoitude esitamise tähtaeg on 31. oktoober.

3. novembril on kiirkülmutatud toitude degusteerimine ja parimate välja selgitamine.
Parimatele on auhinnad!
Kui kõik läheb hästi ja toit maitseb ka Soome esindajatele, siis on võimalik, et toidu retsept läheb masstootmisesse.

Ideede saamiseks googeldage, vaadake mis soomlastele maitseb ja katsetage!

MTÜ PAIK, täiendav info tel 5308 8077
OÜ Freezedry täiendav info tel 5197 2262